Om os

​I JM Byg og Anlæg ApS lægger vi vægt på at udføre vores arbejder professionelt

Og til stor tilfredshed for vores kunder. Vores stab af dygtige medarbejdere søger gennem dialog, faglig dygtighed samt engagement at udføre vores aftaler til alles tilfredshed.

​Selvom JM Byg og Anlæg ApS er en mindre virksomhed er vi stolte af og kunne prale af at kunne løse stort set alle former for rør- og kloakopgaver, små som store. Herunder klarer vi alt fra rørlægning, projektering, jord og anlægsopgaver såsom belægningsarbejde samt betonarbejde.​

Med vores mange års erfaring i branchen kan vi være behjælpelige på både den store byggeplads eller hjemme i privaten. Dette gælder både, når det kommer til, at vi står for hele projektet samt når vores kunder efterspørger mandskabs- eller maskinudlejning. Vi udfører arbejde i både totalentrepriser, hovedentrepriser og fagentrepriser.

Autoriserede kloakmestre

Vi beskæftiger autoriserede kloakmestre og dygtige og erfarne rørlæggere/medarbejdere, som arbejder med på kloakprojekterne. Som kunde hos os er du garanteret et autoriseret kloak- og rørarbejde efter den gældende lovgivning. Vi tager altid ansvar for, at opgaverne bliver løst professionelt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Dette gælder uanset hvilken opgave, vi er ude på

Har du en opgave vi skal løse?

Ligegyldigt omfanget af opgaven, så kan vi altid hjælpe dig videre.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på kloak- og rørarbejde eller på mandskabs- eller maskinudlejning.