Job hos JM Byg og Anlæg

Er du vores nye kollega?

Har du lyst til at arbejde for en mindre virksomhed, hvor godt humør, høj kvalitet og dygtige medarbejdere er nogle af nøgleordene?

Hos JM Byg og Anlæg ApS søger altid nye medarbejdere, der kan berige vores lille virksomhed. Arbejdet vil foregå hovedsageligt på Sjælland – på både byggepladser og hos private. Derfor er det en fordel at have kendskab til begge dele.

Det vigtigt for os, at du kan arbejde selvstændigt, at du formår at bevare overblikket, at du har en god arbejdsmoral og ikke mindst mestrer det gode håndværk. Hos os går kvalitet og professionalisme nemlig hånd i hånd.

Vi kan tilbyde dig en alsidig hverdag med mange forskellige opgaver samt et tæt samarbejde mellem både kollegaer og kunder. Du vil indgå i et stærkt team med et godt arbejdsmiljø, hvor alle er fælles om at løfte opgaverne.

Er du en dygtig og stabil medarbejder med erfaring inden for jord, beton, rørlægning og belægningsarbejde? Så kontakt os med det samme via kontaktformularen her på siden.​

Er du interesseret i at vide mere om vores virksomhed, og hvad vi står for, er du velkommen til at kontakte Jesper på 60 16 48 91

Vi beholder din ansøgning i maksimalt 3 måneder fra modtagelsen, hvorefter den vil blive slettet.